login

haslo

Zaloguj się
przypomnij hasło
zarejestruj się
Strona
główna
O nas
Regulamin
Współpraca
Pomoc
Kontakt
FAQ
PP
KATEGORIE
SPORT
PIŁKA NOŻNA
ŻUŻEL
PIŁKA RĘCZNA
KOSZYKÓWKA
SPORTY WALKI
KULTURA
TEATR
OPERA
KINO
KONCERT
TURYSTYKA
WYCIECZKI
Polityka prywatności
1. Informacje o danych osobowych
Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem tej strony jest BILET.PAX.PL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Spółka zarejestrowana przy ul. Świetlicowej 27 w Ostrowie Wielkopolskim pod numerem KRS 0000504063, numerem NIP 6222785306 oraz numerem REGON: 302694026. Bilet.pax.pl zajmuje się dystrybucją biletów na wydarzenia sportowe oraz kulturalno-rozrywkowe.
2. Rodzaj zbieranych danych, sposób oraz okres ich przetwarzania
2.1. Dane dotyczące realizacji zamówień
Dane które zbieramy to imię i nazwisko, adres mailowy oraz pesel w przypadku imprez masowych. Są to dane niezbędne do zrealizowania rezerwacji biletów. W niektórych przypadkach, zależnych od specyfiki organizowanego wydarzenia, na które bilety sprzedajemy, możemy przekazać imię i nazwisko połączone z numerem zamówienia organizatorowi wydarzenia w formie „listy klientów” celem realizacji konieczności weryfikacji osób wchodzących na wydarzenie.
3. Bezpieczeństwo przetwarzanych danych
Podstawowym zabezpieczeniem podczas przesyłania danych osobowych jest protokół SSL szyfrujący połączenie urządzenia końcowego gości z naszym serwerem. Poza zakresem i przypadkami opisanymi w pkt. 2.1. dostęp do gromadzonych danych jest ograniczony tylko i wyłącznie do osób będących pracownikami Administratora lub osób odpowiedzialnych za poprawne funkcjonowaniem systemu sprzedaży biletów. Dostęp do baz danych zabezpieczony jest dodatkowo specjalnymi panelami oraz hasłami, ograniczającymi dostęp dla osób niepowołanych.
4. Polityka dotycząca plików cookies
Pliki cookies to małe pliki tekstowe powszechnie stosowane w sieci Internet, przechowywane na urządzeniu końcowym w pamięci użytkowanej przeglądarki. Pliki cookies można samodzielnie kontrolować za pomocą ustawień przeglądarki. Istnieje możliwość ustawienia ich akceptacji, blokady lub usunięcia dotychczas zapisanych plików cookies. Zablokowanie plików cookies może spowodować niepoprawne wyświetlanie się strony, co może utrudnić lub uniemożliwić dokonanie zakupu biletów. Pliki cookies wykorzystujemy do prezentacji treści na stronie oraz do celów statystycznych.
5. Prawo do dostępu, modyfikacji lub sprzeciwu
Każdej osobie, której dane osobowe są przetwarzane przez Administratora przysługują następujące prawa: prawo dostępu do danych, prawo do sprostowania i uzupełnienia, prawo do usunięcia, prawo do ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do sprzeciwu. Szczegółowy zakres przysługujących powyżej praw opublikowany został w ROZPORZĄDZENIU PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych). W celu skorzystania z niniejszego prawa, prosimy o poinformowanie o tym fakcie na adres kontakt@pax.pl
6. Wyrażenie zgody na niniejszą politykę prywatności
Korzystanie z witryny oznacza zgodę na niniejsze warunki polityki prywatności. Jeżeli nie zgadzają się Państwo z którymkolwiek zapisem polityki, radzimy nie korzystać z witryny i nie przesyłać informacji osobistych.
7. Postanowienia końcowe
W przypadku kontroli ze strony aparatu GIODO (Głównego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych) dane mogą być udostępnione pracownikom tegoż Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Administrator danych osobowych zastrzega sobie prawo do edycji niniejszej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej wersji dostępnej na tej stronie i obowiązującej od chwili jej nowego opublikowania.



Logo Transferuj.pl

INFORMATOR copyright @ Bilet.Pax.pl 2012
O nas
Kontakt
Regulamin
Jak kupić bilet ?
Dla organizatorów
Polityka prywatności